Cazare Casute pe plaje

Casa Pescarească

Așezată pe plajă, cu vedere spre mare, Saprox. = 20mp, terasă proprie Saprox. = 17 mp, pat matrimonial, baie cu duș, A/C, LCD, minifrigider. Capacitate maximă 2 adulți.

Copiii până în 7 ani – Gratuit – fără Pat suplimentar. Copiii până în 14,99 ani achită 20% din tarif pentru Pat suplimentar.

Vila Scoica

Amplasată la 10 metri de plajă. Dispune de 6 camere spațioase cu vedere spre mare sau spre lac, situate la etaj, Saprox.= 25mp, cu pat matrimonial, baie cu duș, A/C, LCD, minifrigider.

A treia persoană adultă (peste 14,99 ani) achită 30% din tariful camerei pentru Pat suplimentar.

Copiii până în 14,99 ani achită 20% din tarif pentru Pat suplimentar.

Copiii până în 7 ani – Gratuit – fără Pat suplimentar.

Vila Egreta

Dispusă pe plajă în imediata vecinătate a piscinei.

Garsoniera Egreta se află într-o clădire separată, cu vedere către mare, lângă vila Egreta, compusă din dormitor și baie cu duș. Saprox. = 30mp, A/C, LCD, minifrigider. Garsoniera are în dotare câte 2 paturi de 1 persoană, saltele, perne și lenjerie noi. Capacitate maximă 4 adulți.

Camere Egreta situate în imediata vecinatate a vilelor de pe insulă și a plajei, cele 8 camere cu 2 paturi twin, situate la parterul și etajul vilei, cu baie proprie, A/C, LCD, minifrigider. Camerele de la etaj au o mică terasă. Capacitatea maximă de cazare este de 2 persoane. Spațiul nu permite un pat suplimentar.

Apartamentul Egreta este situat la etajul vilei Egreta și are 2 camere separate de o ușă. în fiecare cameră există 2 paturi twin. Baia se află în prima cameră. Este dotat cu frigider, A/C, TV, seif și un mic balcon. Capacitate maximă 4 adulți.

A treia persoana adulta (peste 14,99 ani) achita 20% din tariful camerei – Pentru cazare.

A patra persoană adultă (peste 14,99 ani) achită 10% din tariful camerei.

Copiii pana in 7 ani – Gratuit- – Pentru cazare.

Copiii intre 7 si 14,99 ani achită 10% din tarif – Pentru cazare.

Detalii Vila EGRETA

Vila Delfinul

Vila Delfinul este amplasată pe plajă și vă oferă 14 camere și un apartament.

CAMERE DELFINUL situate la parter, etajul 1 și etajul 2 în Vila Delfinul, cu pat matrimonial , baie cu duș, A/C, televizor LCD, mini frigider. Camerele nu dispun de balcon. Capacitatea maximă de cazare este de 2 persoane. Spațiul nu permite un pat suplimentar.

APARTAMENT DELFINUL, situat la etajul 2 al Vilei Delfinul, cu vedere la mare, S = aprox. 60 mp, compus din living spațios cu canapea extensibilă, masă cu 10 scaune, fotolii, A/C, LCD, minifrigider, wireless si dormitor cu 1 pat matrimonial. Accesul în baie se face din dormitor. Apartamentul are terasă cu vedere la mare. Capacitate maximă 4 adulți.

A treia persoana adultă (peste 14,99 ani) achită 20% din tariful camerei – Pentru cazare.

A patra persoana adultă (peste 14,99 ani) achita 10% din tariful camerei.

Copiii până în 7 ani – Gratuit- – Pentru cazare.

Copiii între 7 și 14,99 ani achită 10% din tarif – Pentru cazare.

Inclus accesul la piscină.

Detalii Vila DELFINUL