Cazare

La 50 de km sud de mun. Tulcea, exista satul de vacanta Gura Portitei, care dispune de toate facilitatile pentru a putea fi regasit in cataloagele celor mai prestigioase firme turistice din lume. Locul in care este amplasat complexul a conservat farmecul si naturaletea pe care a avut-o de pe vremea cand primul El si prima Ea au calcat limba de nisip dintre Lacul Golovita si Marea Neagra.

Posibilitatile de cazare se adreseaza tuturor gusturilor.

Pentru cei care prefera vegetatia, exista un complex de 15 vile cotate cu trei stele, amplasate pe Insula si inconjurate de lacul Lacul Golovița.

Cele  de 46 de camere duble si 4 apartamente au o suprafata aprox.= 30mp, si suprafata aprox. terasa= 25 mp, cele cu iesire lac si 10 mp , cele fara iesire lac.  Sunt dotate cu  baie cu dus, apa calda si rece curenta, A/C,  LCD, minifrigider.   Toate camerele de pe insula dispun de terasa.

  • Camere cu terasa ponton pe lac (canalul principal de acces in statiune)
  • Camere cu terasa ponton pe canalul secundar
  • Camere cu terasa fara iesire la lac (situate pe mijlocul insulei)

Incepand cu sezonul 2016, toate camerele de pe insula cu vedere spre canalul principal de acces al ambarcatiunilor si cantonul Rezervatiei vor avea 1pat matrimonial si o canapea extensibila.  Posibilitate acostare ambarcatiune proprie, , baie cu, A/C, LCD, minifrigider.

15     16

26     15

 

Incepand cu anul 2013, 4 apartamente si 4 camere duble de pe insula au fost complet renovate si remobilate

Camerele duble au terasa proprie deschisa, mobiler nou din lemn masiv, pat matrimonial, A/C, LCD, minifrigider, baie moderna (cabina dus, uscator de par, bideu, chiuveta cu blat din granit).

Apartamentele sunt compuse dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila, masuta si fotolii.  Mobilier nou din lemn masiv,  LCD in dormitor si in living. Baile complet renovate (cabina dus, uscator de par, bideu, chiuveta cu blat din granit).

1a    7a

9a    IMG_9551

4a   3a

In imediata vecinatate a vilelor de pe insula se afla amplasata Vila Egreta, ce ofera 10 camere duble , 1 apartament  si o garsoniera.  Toate camerele din vila Egreta au cate 2 paturi de 1 persoana. Spatiul nu permite un pat suplimentar. Apartamentul este compus din 2 camere separate intre ele de o usa. In fiecare camera exista 2 paturi twin. Baia se afla in prima camera.

 

23    25

Vila Delfinul si Vila Scoica, ambele amplasate langa  plaja si malul marii va ofera camere dotate cu baie cu dus, aer conditionat, mobilier modern, televizor LCD, mini frigider. Camerele nu dispun de balcon.

In Vila Delfinul exista 14 camere duble cu pat matrimonial. Baie cu dus, A/C, mobilier modern, televizor LCD, mini frigider.

Capacitatea maxima de cazare in camerele duble este de  2 persoane. Spatiul nu permite un pat suplimentar.

21    28

La ultimul etaj al vilei Delfinul se afla un apartament cu vedere la mare Suprafata = aprox. 60 mp, compus din living spatios cu canapea extensibila, masa cu 10 scaune, fotolii,  A/C, LCD, minifrigider si dormitor cu 1 pat matrimonial, Accesul in baie se face din dormitor. Terasa cu vedere la mare.

31    10a

8a    2aa

Vila Scoica este amplasata la 10 metri  plaja. Dispune de  6 camere spatioase, cu vedere spre mare sau spre lac, situate la etaj, Saprox.=25mp, cu pat matrimonial, baie cu dus, A/C, LCD, minifrigider.

11a    12a

30    24

Casa Pescareasca este asezata pe plajă, cu vedere spre mare. Camerele au o  Suprafata aprox.=20mp,  terasa proprie Suprafata aprox.= 17 mp, pat matrimonial, baie cu dus, A/C, LCD, minifrigider.

Capacitate maxima 2 adulti.

18    IMG_9906

Tot pe plaja sunt amplasate 30  de casute de lemn cu cate doua paturi, deservite de doua grupuri sanitare comune, avand fiecare toalete, dusuri cu apa calda si rece curenta.

dad1

Anul acesta au fost date in folosinta 12 casute din lemn, cu acoperis de stuf, amplasate pe plaja in imediata apropiere a piscinei.  Au in dotare cate doua paturi cu saltele, perne si lenjerie noi.

Preturile sunt accesibile, mai ales daca tinem cont de faptul ca intregul complex se afla amplasat intr-o pustietate de inceput de lume.