Cazare

Camere pe insula

Pozitionate pe insula cu iesire la lac sau fara, cu terasa deschisa spre spatiul verde al insulei, Saprox.= 30mp, Saprox. terasa = 25 mp - cele cu ponton si Saprox terasa = 12 mp - cele fara iesire la apa. Sunt dotate cu 1 pat dublu matrimonial sau 2 paturi twin, baie proprie, A/C, LCD, minifrigider.

Camere la mare

Asezate pe plaja, cu vedere la mare, Saprox.=20mp, terasa proprie Saprox.= 17 mp, pat matrimonial, baie cu dus, A/C, LCD, minifrigider.

Casute pe plaja

Dispuse pe plaja, in imediata vecinatate a piscinei. Au in dotare cate 2 paturi de 1 persoana, saltele, perne si lenjerie noi.

”CONDITII MINIME, GRUP SANITAR SI DUS LA COMUN”.

VILA DRANOV si VILA HOLBINA dispuse pe insula cu camere si apartamente de lux, complet modernizate.

CAMEREA LUX (DRANOV si HOLBINA) Complet modernizata cu terasa proprie deschisa, mobiler nou din lemn masiv, pat matrimonial, A/C, LCD, minifrigider, wireless, baie moderna (cabina dus, uscator de par, bideu, chiuveta cu blat din granit). Capacitate maxima 2 adulti

APARTAMENT LUX (DRANOV si HOLBINA), compuse dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila. Mobilier nou din lemn masiv, LCD in dormitor si in living. Baile complet renovate (cabina dus, uscator de par, bideu, chiuveta cu blat din granit). Capacitate maxima 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.

A treia persoana adulta (peste 14,99 ani) achita 20% din tariful camerei – Pentru cazare.

Pentru varianta cu Pensiune completa se adauga 110 Ron/zi, pentru extrasezon si middle sezon si 135 Ron/zi, pentru perioada de sezon.

A patra persoana adulta (peste 14,99 ani) achita 10% din tariful camerei – Pentru cazare. Pentru varianta cu Pensiune completa se adauga 110 Ron/zi, pentru extrasezon si middle sezon si 135 Ron/zi, pentru perioada de sezon.

Copiii pana in 7 ani – Gratuit- – Pentru cazare

Copiii intre 7 si 14,99 ani achita 10% din tarif – Pentru cazare

Inclus accesul la piscina