Cazare

Camere pe insulă

Pozitionate pe insulă cu ieșire la lac sau fără, cu terasă deschisă spre spațiul verde al insulei, Saprox. = 30mp, Saprox. terasă = 25 mp - cele cu ponton și Saprox terasă = 12 mp - cele fără ieșire la apă. Sunt dotate cu 1 pat dublu matrimonial sau 2 paturi twin, baie proprie, A/C, LCD, minifrigider.

Camere pe litoral

Așezate pe plajă, cu vedere la mare, Saprox. = 20mp, terasă proprie Saprox. = 17 mp, pat matrimonial, baie cu duș, A/C, LCD, minifrigider.

Casuțe pe plajă

Dispuse pe plaja, in imediata vecinatate a piscinei. Au in dotare cate 2 paturi de 1 persoana, saltele, perne si lenjerie noi.

”CONDIȚII MINIME, GRUP SANITAR ȘI DUȘ LA COMUN”.

VILA DRANOV și VILA HOLBINA dispuse pe insulă cu camere și apartamente de lux, complet modernizate.

CAMERA LUX (DRANOV și HOLBINA) Complet modernizată cu terasă proprie deschisă, mobiler nou din lemn masiv, pat matrimonial, A/C, LCD, minifrigider, wireless, baie modernă (cabină duș, uscător de păr, bideu, chiuvetă cu blat din granit). Capacitate maximă 2 adulți

APARTAMENT LUX (DRANOV și HOLBINA), compuse dintr-un dormitor cu pat matrimonial și un living cu canapea extensibilă. Mobilier nou din lemn masiv, LCD în dormitor și în living. Băile complet renovate (cabină duș, uscător de păr, bideu, chiuvetă cu blat din granit). Capacitate maximă 2 adulți și 2 copii sau 3 adulți.

A treia persoană adultă (peste 14,99 ani) achita 20% din tariful camerei – Pentru cazare.

A patra persoană adultă (peste 14,99 ani) achită 10% din tariful camerei – Pentru cazare.

Copiii până în 7 ani – Gratuit - – Pentru cazare.

Copiii între 7 si 14,99 ani achită 10% din tarif – Pentru cazare.

Inclus accesul la piscină.