Garsoniera Egreta se afla intr-o cladire separata, cu vedere catre mare, langa vila Egreta, compusa din dormitor, baie cu dus. Saprox.=30mp, A/C, LCD, minifrigider. Garsoniera are in dotare cate 2 paturi de 1 persoana, saltele, perne si lenjerie noi. Capacitate maxima 4 adulti.

Camere Egreta situate in imediata vecinatate a vilelor de pe insula si a plajei, cele 9 camere cu 2 paturi twin si 3 camere cu pat matromonial, situate la parterul si etajul vilei, cu baie proprie, A/C, LCD, minifrigider. Camerele de la etaj au o mica terasa. Capacitatea maxima de cazare este de 2 persoane. Spatiul nu permite un pat suplimentar.

Apartamentul Egreta este situat la etajul vilei Egreta si are 2 camere separate de o usa. In fiecare camera exista 2 paturi twin. Baia se afla in prima camera. Este dotat cu frigider, A/C, TV, seif si un mic balcon. Capacitate maxima 4 adulti.

A treia persoana adulta (peste 14,99 ani) achita 20% din tariful camerei – Pentru cazare.

Pentru varianta cu Pensiune completa se adauga 110 Ron/zi, pentru extrasezon si middle sezon si 135 Ron/zi, pentru perioada de sezon.

A patra persoana adulta (peste 14,99 ani) achita 10% din tariful camerei – Pentru cazare. Pentru varianta cu Pensiune completa se adauga 110 Ron/zi, pentru extrasezon si middle sezon si 135 Ron/zi, pentru perioada de sezon.

Copiii pana in 7 ani – Gratuit – Pentru cazare.

Copiii intre 7 si 14,99 ani achita 10% din tarif – Pentru cazare.