ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
receptie@guraportitei.ro Tel: 0724-214-224
Tarife Despre Cum ajungi Galerie Cazare Rezervare
Gura Portitei
Webcam Cariere Team-Building Evenimente Contact
Tarife Despre Cum ajungi Galerie Cazare Rezervare Webcam Cariere Team-Building Evenimente Contact receptie@guraportitei.ro Tel: 0724-214-224
Gura Portitei Menu telefon Gura Portitei

INFORMATII ESENTIALE REFERITORE LA CAZARE SI MASA:

In caz de forta majora, de exemplu stari de urgenta, evenimente legate de razboiul din Ucraina, sumele achitate se vor returna integral turistilor.

Tariful pentru sejur se achita astfel: 100% avans sau 50% avans si 50% cu cinci zile inainte de sosire.

ORICE INFORMATII COMMUNICATE VERBAL/TELEFONIC LEGATE DE DREPTURILE SI RESPONSABILITATILE PE CARE CLIENTUL LE ARE INAINTE, IN TIMPUL SI DUPA EFECTUAREA SEJURULUI NU AU VALOARE JURIDICA SAU DE PRACTICA DE LUCRU. TOATE INFORMATIILE VOR FI COMUNICATE PRIN EMAIL, PRIN DOCUMENTELE DE PLATA SAU PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI www.guraportitei.ro.

Nu accesati platforme de tip Booking ori alt tip de platforma pentru a va informa, nu suntem responsabili pentru alte informatii decat cele afisate pe site-ul www.guraportitei.ro.

In cazul in care clientul nu poate fi contactat si nici nu anunta prin email cu minim 10 zile inainte ca nu mai poate veni, avansul se va pierde (nu se va restitui suma achitata cu titlu de avans)

La sosirea in portul de preluare din Jurilovca, str. Portului, nr 30, judetul Tulcea clientii se vor adresa receptiei de preluare pentru a fi identificati si imbarcati. In caz contrar nu suntem raspunzatori pentru neefectuarea sejurului din diverse motive.

Programul de plecare din Jurilovca este urmatorul:
10:30 +/- 15 minute,
14:00 +/- 15 minute,
18:00 +/- 15 minute

Programul de plecare din Gura Portitei este urmatorul:
12:00 +/- 15 minute,
16:00 +/- 15 minute,
18:00 +/- 15 minute

Transportul se efectuează cu șalupe rapide , timpul mediu de călătorie fiind 25 de minute, durata care variază în funcție de condițiile meteo.

Pentru evitarea situațiilor de inconveniență, informam clientii sa se prezinte cu minim 15 minute înainte de ora plecării.

Cazarea se face incepand cu ora 16:00. Decazarea se face la maxim ora 12:00 ( cu obligativitatea eliberării camerelor fără excepție pentru a facilita serviciile de housekeeping).

SERVICIUL DE MASA in restaurantul de tip a la Cart':

In ceea ce priveste masa, suma aferenta serviciilor de masa ( 250 lei / adult / zi si 125 lei /copil/zi ) se va incarca pe un card intern, pe care il veti gestiona dupa cum doriti la restaurant, pentru pranz si cina. Ca si bauturi se pot plati cu banii de pe card : bere la draft, sucuri si apa.

Bauturile alcoolice (vin, bere la sticla/doza, spirtoase, lichior, cocktail samd) se vor achita separat, cu numerar sau card bancar, din cauza reglementarilor de ordin fiscal.
!!! Sumele rămase în cont in urma terminării sejurului NU SE RETURNEAZA !!!

Micul dejun, este inclus in tariful de cazare ( cu titlu gratuit) si se va servi in regim “ Bufet suedez”

PROGRAM MIC DEJUN 08:00 - 10:30

PROGRAM A LA CARTE 12:00 - 22:00 ULTIMA COMANDA

PROGRAM FAST FOOD PLAJA 11:00 - 17:00

Vezi meniul