ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
receptie@guraportitei.ro Tel: 0724-214-224
Tarife Despre Cum ajungi Galerie Cazare Rezervare
Gura Portitei
Webcam Cariere Team-Building Evenimente Contact
Tarife Despre Cum ajungi Galerie Cazare Rezervare Webcam Cariere Team-Building Evenimente Contact receptie@guraportitei.ro Tel: 0724-214-224
Gura Portitei Menu telefon Gura Portitei

INFORMATII ESENTIALE REFERITORE LA CAZARE SI MASA:

Tariful pentru sejur se achita astfel: 100% avans sau 50% avans si 50% cu cinci zile inainte de sosire.

ORICE INFORMATII COMMUNICATE VERBAL/TELEFONIC LEGATE DE DREPTURILE SI RESPONSABILITATILE PE CARE CLIENTUL LE ARE INAINTE, IN TIMPUL SI DUPA EFECTUAREA SEJURULUI NU AU VALOARE JURIDICA SAU DE PRACTICA DE LUCRU. TOATE INFORMATIILE VOR FI COMUNICATE PRIN EMAIL, PRIN DOCUMENTELE DE PLATA SAU PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI www.guraportitei.ro.

Nu accesati platforme de tip Booking ori alt tip de platforma pentru a va informa, nu suntem responsabili pentru alte informatii decat cele afisate pe site-ul www.guraportitei.ro.

In cazul in care clientul nu poate fi contactat si nici nu anunta prin email cu minim 10 zile inainte ca nu mai poate veni, avansul se va pierde (nu se va restitui suma achitata cu titlu de avans)

La sosirea in portul de preluare din Jurilovca, str. Portului, nr 30, judetul Tulcea clientii se vor adresa receptiei de preluare pentru a fi identificati si imbarcati. In caz contrar nu suntem raspunzatori pentru neefectuarea sejurului din diverse motive.

Programul de plecare din Jurilovca este urmatorul:
10:30 +/- 15 minute,
14:00 +/- 15 minute,
18:00 +/- 15 minute

Programul de plecare din Gura Portitei este urmatorul:
12:00 +/- 15 minute,
16:00 +/- 15 minute,
18:00 +/- 15 minute

Transportul se efectuează cu șalupe rapide , timpul mediu de călătorie fiind 25 de minute, durata care variază în funcție de condițiile meteo.

Pentru evitarea situațiilor de inconveniență, informam clientii sa se prezinte cu minim 15 minute înainte de ora plecării.

Cazarea se face incepand cu ora 16:00. Decazarea se face la maxim ora 12:00 ( cu obligativitatea eliberării camerelor fără excepție pentru a facilita serviciile de housekeeping).

SERVICIUL DE MASA :

In aceasta categorie clienții noștri au posibilitatea de a alege din cele 2 servicii disponibile din cadrul complexului :

1. Servirea meselor in restaurant de tip bufet cu servire asistata:

(din norme de igiena și securitatea sanitara, va exista o persoana desemnată pe fiecare secție în parte, pentru a servi mâncarea fiecărui client, evitând astfel aglomerația și transmiterea din mana in mana a ustensilelor de servire).

- in cadrul restaurantului de tip bufet, clienții vor servi cele 3 mese ( mic dejun, prânz și cină ) - unde au posibilitatea de a alege produsele dorite expuse în bufet :

a. mic dejun complet - legume, fructe, brânzeturi, mezeluri, produse din oua, deserturi, cereale, iaurturi, lapte, produse din cafea, ceaiuri, apa și suc;

b. prânz complet - ciorbe, aperitive, produse din carne (pui, porc), produse din peste, paste, garnituri, salate de însoțire, deserturi, produse din cafea, ceaiuri, apa și suc.

c. Cina completa - aperitive, produse din carne (pui, porc), produse din peste, paste, garnituri, salate de însoțire, deserturi, produse din cafea, ceaiuri, apa și suc.

Pentru a beneficia de serviciu de tip bufet, in momentul cazării, recepția va elibera și înmâna un document imprimat pentru fiecare persoana in parte, pentru fiecare masa, mai exact : imprimatul cu MD (mic dejun), imprimatul cu P (prânz) și imprimatul cu C (cina), fiecare având o serie și o data.

Clientul are obligația de a preda imprimatul corespunzător (MD, P și C) mesei servite din data respectivă, la intrarea in zona de bufet asistat. Pierderea unuia sau tuturor imprimatelor are ca rezultat imposibilitatea pentru client de a fi servit in cadrul bufetului, fara posibilitatea de a primi alte imprimate de înlocuire. (singurele variante raman servirea meselor in restaurantul de tip a la Cart' sau fast food pe plaja - servicii contra cost - la liber, in programul de funcționare disponibil a fiecărei locație în parte sau achiziționarea unor imprimate noi conform tarifului inițial de 250 Ron pe zi de persoana - care vor fi inscripționate cu alta serie specifică imprimatelor vândute extra).

2. Serviciul de masa in restaurantul de tip a la Cart'.

(Se face cu servirea meselor de către ospătari la masa, cu bucătărie de tip deschisa open-view, in care procesul de servire a produselor variază între 30-60 de minute în funcție de aglomerația și disponibilitatea restaurantului).

Clienții au posibilitatea de a alege serviciile din restaurantul a la Cart', renunțând la serviciile din restaurantul de tip bufet.

In acesta situație , procedura este după cum urmează :

- se eliberează doar imprimatele MD (mic dejun) aferente zilelor de cazare - pentru că este singura soluție de a servi micul dejun doar in cadrul bufetului – nu avem ospatari disponibili.

- metoda de calcul : 250 Ron/pers (tarif standard de masa) - 69 Ron/pers (tarif pentru mic dejun) = 181 Ron/persoana/zi (suma rămasă și alocată in cadrul restaurantului a la Cart', disponibila pentru prânz și cină) .

- aceasta varianta se comunică clienților din momentul rezervării sejurului și pot alege definitiv între cele 2 servicii (bufet sau a la Cart') până în momentul cazării efective cel târziu, fara a avea posibilitatea ulterior de a alterna între cele doua.

Notele de plata sunt predate de către ospătari clienților în dublu exemplar spre a fi semnate iar un xemplar se va pastra la casieria restaurantului și sunt acceptate ca metoda de plata confirmată doar cu semnătura clientului pe unul din exemplare. (aceste note se arhivează in cadrul caseriei restaurantului conform căreia se face scăderea din contul deschis). Ospătarul are obligația de a anunța clientul când a epuizat suma disponibila din cont (acesta urmând să achite diferențele cash sau card).

!!! Sumele rămase în cont in urma terminării sejurului NU SE RETURNEAZA !!!

b. Produsele din meniul restaurantului de tip a la Cart' au costuri mai mari de achiziție si pregatire conform serviciilor adăugate în restaurantele de acest tip si pe cale de consecinta si pretul din meniu este mare.

Exemplu de cost pranz a la carte, care nu reprezinta o obligatie asumata de pret, acesta putand fi modificat in orice moment si in orice cuantum:

- ciorba peste- 38 lei, peste la plita 250 gr- 65 lei, garnitura- 22 lei, papanasi- 32 lei

Cost total / persoana = 157 lei + apa/suc = 167 lei/persoana pentru un pranz

- storceag de sturion - 49 lei, saramura crap- 45 lei, garnitura- 20 lei, desert-28 lei

Cost total / persoana = 142 lei + apa/suc= 152 lei pentru un pranz

Produsele pot fi si mai scumpe, in functie de specia de peste aleasa.