ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
receptie@guraportitei.ro Tel: 0724-214-224
Tarife Despre Cum ajungi Galerie Cazare Rezervare
Gura Portitei
Webcam Cariere Team-Building Proiecte cu fonduri UE Contact
Tarife Despre Cum ajungi Galerie Cazare Rezervare Webcam Cariere Team-Building Proiecte cu fonduri UE Contact receptie@guraportitei.ro Tel: 0724-214-224
Gura Portitei Menu telefon Gura Portitei

Cariere

Iti doresti sa iti petreci vara in micul nostru colt de paradis? Vrei sa fii parte din experienta placuta a turistilor in Satul de Vacanta Gura Portitei? Atunci nu ezita! Trimite-ne CV-ul tau, alaturi de cateva cuvinte despre tine si hai sa ne cunoastem!

Post ospatar

Ospatar

Iti doresti sa fi parte din amintirile placute ale turistilor nostri in Gura Portitei? Noi iti oferim cazare, trasport Jurilovca-Gura Portitei si masa, tu vii cu experienta si cu entuziasmul! In plus, in timpul liber, poti alege orice loc de pe plaja in care te poti relaxa.

Aplica acum

Personal curatenie

Vrei sa contribui direct la experienta placuta a turistilor in satul nostru de vacanta? Experienta nu e necesara, insa cu siguranta este un plus! Oferim cazare, masa, transport Gura Portitei-Jurilovca si posibilitatea de a te relaxa pe plaja, ca si cum ai fi in concediu in timpul liber!

Aplica acum
Camerista gura portitei
Ajutor de bucatar pozitii

Ajutor de bucatar

Cautam ajutor pentru bucatarii nostri, iar experienta nu este obligatorie. Pe langa posibilitatea de a face plaja in timpul liber, oferim cazare si masa si, bineinteles, transport Gura Portitei-Jurilovca.

Aplica acum

Formular aplicatii

Doresti sa fii parte din echipa noastra?

Foloseste formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp!

Pentru rezervari, te rugam respectuos sa folosesti formularul dedicat.