ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
receptie@guraportitei.ro Tel: 0724-214-224
Rates About Gallery Accomodation Book now
Gura Portitei
Webcam Careers Team-Building Events Contact
Rates About Gallery Accomodation Book now Webcam Careers Team-Building Events Contact receptie@guraportitei.ro Tel: 0724-214-224
Gura Portitei Menu

Team-Building

Iti doresti un eveniment aparte pentru echipa ta? Satul de Vacanta Gura Portitei este locul ideal pentru Team-Building-uri de succes!

Multiplele optiuni de cazare, adecvate diferitelor personalitati, sala spatioasa de conferinte, dotata cu proiector, pupitru si sistem de sunet, frumusetea naturala a statiunii, multiplele activitati disponibile si oportunitatile de relaxare vor contribui la atingerea obiectivelor stabilite pentru orice Team Building.

Capacity Conference room Activities

Sala spatioasa de
conferinte

Solicita oferta

Loc de joaca
pentru copii

Daca formatul echipei tale este potrivit, puteti organiza un team-building special, in care angajatii sa isi poata aduce si cei mai dragi membri ai familiei.

Solicita oferta

Multiple oportunitati de relaxare

De cele mai multe ori, barierele de comunicare si de colaborare in echipe se formeaza din cauza stress-ului acumulat si a tensiunilor dintre membri. La Gura Portitei echipa ta se poate relaxa pe marginea piscinei, sau membrii pot opta pentru o sesiune relaxanta de masaj, care sa ii ajute sa scape de stress-ul acumulat.

Massage Pool Solicita oferta

O paleta larga de
activitati

Solicita oferta

Solicita oferta

Daca iti doresti un Team Building deosebit, care sa ramana in amintirile colegilor tai, te asteptam la noi! Scrie-ne si adu-ti echipa in micul nostru colt de paradis!

Solicita oferta