GASTRONOMIA LOCULUI
Portița Raiului
Portița Raiului e restaurantul nostru principal – un loc unde gastronomia locală întâlnește liniștea mării. Vei regăsi în preparatele propuse de noi atât arome din Deltă, cât și specialități marine, într-o combinație naturală între apele dulci și cele sărate. Servim preparate proaspete, inspirate din bucătăria pescărească, într-un spațiu deschis, cu vedere spre ape. Fără artificii. Doar mâncare cu sens.
08.00 - 10.00 mic dejun
11.00 - 17.00 prânz
18.00 - 22.00 cină
Zilele calde au gust de briză și cocktailuri simple.
Pe plaja Portiței, barul nostru te așteaptă cu băuturi răcoritoare și limonade proaspete, cât să nu întrerupi marea. E locul unde soarele e binevenit și timpul pare să nu aibă ceas.
Un loc între sosire și răgaz.
Bucătăria noastră celebrează tradițiile pescărești, oferind preparate din Delta Dunării. De la storceag de sturion și saramură de crap, la midii în sos de vin și rapane picante, meniul reflectă pasiunea pentru prospețime și gust autentic. Restaurantul si terasa ofera confort deplin in aer liber prin ventilație, panouri glisante din sticla, perdele de aer și plase anti-țânțari pe întreaga suprafața. Atmosferă calmă, băuturi alese, pauze cu rost.